miercuri, 12 octombrie 2016

Salarii atractive in videochat

Videochatul este astazi o adevarata industrie care atrage numeroase fete ce urmaresc sa aiba parte de cele mai mari salarii si de conditii foarte bune de lucru. In plus, criteriile de angajare nu sunt unele foarte stricte, fiind foarte putine reguli care trebuie respectate, cea mai importanta fiind varsta intre 18 si 35 de ani.
Comunicare
De asemenea, tinand cont ca intreaga activitate se bazeaza pe comunicare, acest loc de munca este ideal pentru fetele care sunt prietenoase, stiu sa isi faca prieteni noi, stiu cum sa intretina o conversatie si se simt foarte bine in pielea lor. Se recomanda si cunoasterea unei limbi straine la un nivel cat mai bun, cea mai cautata fiind engleza, insa sunt bine venite si altele precum germana, spaniola, italiana sau franceza. Un avantaj important este faptul ca nu exista niciodata un contact direct intre fete si prietenii virtuali, intrucat discutiile se poarta exlcusiv online.
Seriozitate
Oricine poate deveni model de videochat deoarece experienta anterioara nu este necesara, iar salariile de debut variaza de la un studio la altul, de regula fiind vorba de 3.000 de lei. In schimb, doar cele mai serioase fete reusesc sa obtina cele mai mari performante, fapt care genereaza venituri superioare atat pentru studio, cat si pentru model. Astfel, videochatul este un job la fel ca oricare altul unde munca este rasplatita, iar timpul nu trebuie pierdut.
Venituri mari

Un model cu experienta poate castiga peste 10.000 de lei lunar, iar aceasta suma este completata si prin diferite bonusuri acordate de studiouri sau de site-urile cu care se colaboreaza. Mai mult, cele mai cunoscute modele de videochat din Romania care cunosc multe dintre secretele meseriei, ajung sa castige chiar si peste 40.000 de lei lunar, salarii care nu pot fi obtinute in alte conditii la noi in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu