marți, 20 septembrie 2016

Cum pot sa ma angajez in live streaming?

Sa ai parte de conditii bune de munca, un salariu competitiv si sa lucrezi alaturi de colegi foarte prietenosi nu mai este un obiectiv atat de dificil de atins, in special pentru fetele care aleg domeniul videochatului. Acestea au parte de un job obisnuit, la fel ca oricare altul, cu diferenta ca se pot bucura de venituri mari obtinute prin distractie si voie buna, fiind destinat celor mai comunicative dintre ele. In Romania se gasesc numeroase astfel de studiouri, insa cele mai renumite se bucura de atentia tuturor modelelor.
Cum pot sa ma angajez?
Daca ai peste 18 ani, esti mai vorbareata din fire, stii cum sa iti faci prieteni noi in mediul online si cunosti o limba straina la nivel mediu, atunci esti deja una dintre candidatele potrivite, chiar daca nu ai experienta. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la un interviu, unde iti vor fi testate abilitatile de comunicare, iar tu de vei putea decide daca acesta este domeniul pe care doresti sa il urmezi.
Ce presupune videochatul?
Videochatul inseamna ca un model sa aiba un cont pe o platforma online unde poate sa discute cu alti utilizatori din toate colturile lumii, prin intermediul webcamului, astfel ca nu exista niciodata un contact direct. Scopul este sa iti faci cat mai multi prieteni si sa ii atragi pe acestia sa iti urmareassca webcamul, intrucat acestia vor plati o anumita suma, pentru fiecare minut.
Care sunt conditiile de lucru?
Fiecare model dispune de propria incapere din care lucreaza, unde gasesc de un mediu placut, intim, discret. Mai mult, majoritatea studiourilor chiar asigura transportul gratuit al fetelor, fiind mult mai confortabil sa mergi la serviciu. Programul poate fi atat part time, cat si full time, cel dintai fiind recomandat in special studentelor care au nevoie de mai mult timp liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu