vineri, 2 decembrie 2016

Fose Septice Ecologice Bucuresti

Fosele septice reprezinta niste sisteme care aduc mai mult confort oricarei locuinte ce nu are acces la un sistem de canalizare, avand costuri accesibile pentru toate buzunarele, iar cele mai comune fiind cele betonate. In schimb, in ziua de azi incep sa fie din ce in ce mai cautate si fosele septice ecologice, intrucat acestea nu numai ca protejeaza mai bine mediul inconjurator, insa aduc si mai multe beneficii oricarei familii.
Beneficii
In primul rand, acest sistem ecologic propune dimensiuni mai reduse, fiind impartit in doua componente, iar inchiderea este una foarte eficienta, astfel incat sa nu fie eliminate mirosuri neplacute. In plus, si greutatea este mai redusa, motiv pentru care este mai usor de transportat si de instalat, fapt care implica costuri mai mici la manopera. Variatiile de temperatura si precipitatiile nu reprezinta nicio problema, fosele septice ecologice fiind foarte eficiente in acest sens, iar forma recipientului permite instalarea in orice spatiu.
Rezistenta
Cu alte cuvinte, fosele vor lucra in cele mai bune conditii chiar si la -60 de grade sau la +80 de grade, respectand toate normele europene impuse cu privire la reciclabilitate. De cele mai multe ori, sistemele pot fi pregatite in maxim o zi, astfel ca proprietarii se vor putea bucura in cel mai scurt timp de toate avantajele aduse.
Durata de viata
Daca sunt respectate toate conditiile, atunci durata de viata poate sa depaseasca 20 de ani, fiind insa necesar ca o data la un an si jumatate sa fie urmate tratamente biologice pentru curatarea foselor si intretinerea acestora in cele mai bune conditii. De asemenea, cu aceasta ocazie se pot preveni si orice probleme depistate, care in alte cazuri ar fi putut duce la diferite riscuri si probleme, intrucat o fosa care opereaza in conditii optime va implica si costuri mai reduse pentru mentenanta si folosire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu