vineri, 27 noiembrie 2015

Service ifixgsm

De mult timp caut un service gsm serios, pentur ca toata familia mea are probleme destul de mari fie cu smartphone-ul, fie cu ecranul crapat, fie cu tableta - deci un service gsm este intotdeauna mai mult decat necesar oricarei persoane ce detine un smartphone si a avut mici ghinioane, sau a primit un model care nu este tocmai perfect.

Cu peste 3 ani experienta in piata reparatiilor de smartphones si telefoane mobile, iFixGSM are sediul in Dorobanti, sector 1, Bucuresti se mandreste cu clienti care au venit cu probleme si au plecat fericiti - ei garanteaza o excelenta calitate a lucrarilor de service si de aceea trebuie sa ii recomand si eu fara niciun fel de ezitare.

Service-ul ofera servicii GSM de reparatii hardware si software pentru toate telefoanele mobile, smartphone-urile si tabelete, incepand cu cele mai cunoscute branduri si anume: Apple, Samsung, HTC, Nokia, AllView etc. - de fapt din cate am observat oamenii reusesc sa repare fara niciun fel de problema cam orice dispozitiv de tip telefon mobil/smartphone sau tableta.

Eu am dus cateva chestii la ei la reparat si am fost extrem de multumit - acum am inceput sa duc si din telefoanele, tabletele si smartphoneurile familiei si se pare ca se ocupa de ele mai mult decat satisfacator - adica toate par sa mearga ca noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu