luni, 13 februarie 2017

Oricine isi doreste sa aiba la el in vacanta o camera subacvatica


Distractia nu are limite in cursul verii cand pot fi desfasurate o multime de activitati, iar litoralul reprezinta unul dintre locurile cele mai preferate ale tinerilor care aleg sa isi petreaca aici vacantele. De asemenea, cei mai pasionati de tehnologie se pot folosi de gadgeturi moderne, care sa le faca activitatea si mai distractiva, insa eventual si sa ii ajute in anumite situatii pentru a surprinde cele mai inedite momente. Astfel, sunt multi cei care aleg camere subacvatice pentru a putea face scufundari in deplina siguranta, fara ca dispozitivele sa fie deteriorate din cauza apei.



Preturi si functii

Tarifele pentru asemenea gadgeturi variaza de la 150 de lei pentru cele mai accesibile si pot depasi 700 de lei pentru cele care incorporeaza mai multe functii. De exemplu, un model cu capacitati medii poate fi mai mult suficient pentru majoritatea persoanelor intrucat poate captura fotografii si clipuri la rezolutie full HD, se lauda cu un unghi de aproape 180 de grade prin care se pot surprinde intr-o imagine o multime de detalii, insa si display-ul de pana la 2 inch poate fi suficient pentru a urmari imaginile capturate direct pe camera.

Nu trebuie omis nici faptul ca acestea dispun de o carcasa foarte rezistenta, astfel ca apa nu reprezinta o problema, insa nici socurile sau loviturile. Cu toate acestea, nu trebuie sa fie depasita adancimea de circa 30 de metri. In plus, timpul de incarcare al acestora nu este mai mare de 3 ore, pentru ca mai apoi sa fie folosite mai multe zile la rand.



Showroom iUni

Pentru o gama variata de camere subacvatice, cei interesati pot apela la iUni, datorita faptului ca preturile sunt foarte bune, insa in cadrul showroom-ului din Bucuresti vor avea ocazia si de a testa aceste produse, fie de a le comanda direct de pe site pentru mai mult confort.